Logo Saartje Prum Mobile
0
0

Advies nodig bij de kinderkamer inrichting?

Saartje Prum is dé plek om de kinderkamer van je kind om te toveren in een uitbundige, eigenwijze en gezellige droomkamer. Onze site biedt je vast al veel inspiratie om zelf aan de slag te gaan. Maar uiteraard kunnen onze stylistes je daar ook bij helpen tijdens Saartje Prum’s Stylingadvies.

Stylingadvies

Tijdens dit advies, dat plaatsvindt bij Saartje in Driebergen, ga je aan de hand van foto’s en een plattegrondje van de kinderkamer samen met de styliste kijken wat de mogelijkheden zijn voor wat betreft de indeling, het kleurgebruik en de aankleding van de kamer. 

De styliste kan de mogelijkheden laten zien aan de hand van een perspectief-schets. Ook laat ze de voorgestelde combinaties van bijvoorbeeld accessoires, behang, verf en/of meubels bij elkaar zien. Zo kun je direct zien hoe alles bij elkaar staat. 

Wij bieden dit professionele advies t.w.v. 39,- gratis aan bij besteding vanaf 500 euro. We brengen de 39 euro in rekening na afloop van het adviesgesprek. Bij besteding van minimaal 500 euro, ontvang je dit bedrag weer terug. Maak hieronder zelf je afspraak in onze online agenda.

 

Maak een afspraak met de stylist