Logo Saartje Prum Mobile
0
0
Artikel 7 / 8

Kinderbed Bries Basis

Kinderbed Bries Basis
< >
Kinderbed Bries Basis

Kinderbed Bries Basis


Levertijd : 4 - 6 weken
  • Gratis bezorging én montage vanaf €1000,- (NL & BE)
  • Maatwerk mogelijk
  • 3 jaar garantie
  • 2% korting bij iDEAL betaling vanaf €1000,-
€ 395,00

Bijpassende producten

'Naar bed naar bed, zei Duimelot'

Kinderen willen maar al te graag naar bed in zo'n fijne halfhoogslaper. Deze basis halfhoogslaper is uit te bouwen met hutwanden, een onderkast of een extra bed.

Er zit standaard een verticale trap bij, die op het hoofd- of voeteneind kan worden gemaakt. De trap op de foto is een extra optie, deze kost 75,-.

Matrasmaat: 90 x 200 cm.

Hoogte 130 cm
Breedte 212 cm
Diepte 103 cm

Onze missie is om de wereld een beetje mooier te maken. Dat doen we door mooie dingen te ontwerpen en deze van mooie materialen te maken. We gebruiken daarom uitsluitend nieuw steigerhout, uit bossen die op een duurzame manier worden beheerd. De meubels worden door vakmensen in Nederland gemaakt. Het hout heeft een speciale behandeling ondergaan wat het hout de warme uitstraling geeft. Steigerhout is ruwer dan gelakt hout of MDF en wordt gemonteerd met schroeven, die rechtstreeks in het hout worden geschroefd. Zoals elk houtproduct kan het gaan werken en komt soms harsvorming voor. Om het hout te beoordelen raden we aan om de meubels te komen bekijken in onze showroom.

Het inrichten van de kinderkamer moet een feestje zijn. Daarom doen wij het zware werk. Indien je ervoor kiest om het meubel te laten bezorgen, wordt dit door onze monteur naar de gewenste kamer gebracht en ter plekke in elkaar gezet. Kleine meubels zoals nachtkastjes en bureautjes worden gemonteerd geleverd.

  • Bezorging in NL en België is gratis vanaf €1000,-
  • Tot €1.000,- bedragen de bezorgkosten in NL €85,-, ongeacht het aantal meubels.
  • Bij bezorging worden de meubels tevens gemonteerd door onze monteurs.
  • De levertijd van de meubels bedraagt 2-4 weken.