Logo Saartje Prum Mobile
0
0
Artikel 6 / 8

Kinderbed Bries Hutwanden

Kinderbed Bries Hutwanden
< >
Kinderbed Bries Hutwanden

Kinderbed Bries Hutwanden


Levertijd : 4 - 6 weken
  • Gratis bezorging én montage vanaf €1000,- (NL & BE)
  • Maatwerk mogelijk
  • 3 jaar garantie
  • 2% korting bij iDEAL betaling vanaf €1000,-
€ 633,00

Bijpassende producten

Deze basis halfhoogslaper is uitgebreid met hutwanden aan de voorzijde (met raampje) en aan het hoofd- en voeteneind. De hutwand met raampje kan met de opening links of rechts worden gemaakt.

Matrasmaat 90 x 200 cm (90 x 210 cm is ook mogelijk). Buitenmaten 210x100 cm. Hoogte: 130 cm.  

Er zit standaard een verticale trap bij, die op het hoofd- of voeteneind kan worden gemaakt. Een schuine trap is ook mogelijk, bekijk hier.

De hoogslaper wordt gedemonteerd geleverd. Indien je kiest om de hoogslaper thuis te laten bezorgen, wordt deze tevens voor je in elkaar gezet.

Aanbevolen matras: Bonnell binnenvering met vaste tijk.


Hoogte 130 cm
Breedte 212 cm
Diepte 103 cm

Onze missie is om de wereld een beetje mooier te maken. Dat doen we door mooie dingen te ontwerpen en deze van mooie materialen te maken. We gebruiken daarom uitsluitend nieuw steigerhout, uit bossen die op een duurzame manier worden beheerd. De meubels worden door vakmensen in Nederland gemaakt. Het hout heeft een speciale behandeling ondergaan wat het hout de warme uitstraling geeft. Steigerhout is ruwer dan gelakt hout of MDF en wordt gemonteerd met schroeven, die rechtstreeks in het hout worden geschroefd. Zoals elk houtproduct kan het gaan werken en komt soms harsvorming voor. Om het hout te beoordelen raden we aan om de meubels te komen bekijken in onze showroom.

Het inrichten van de kinderkamer moet een feestje zijn. Daarom doen wij het zware werk. Indien je ervoor kiest om het meubel te laten bezorgen, wordt dit door onze monteur naar de gewenste kamer gebracht en ter plekke in elkaar gezet. Kleine meubels zoals nachtkastjes en bureautjes worden gemonteerd geleverd.

  • Bezorging in NL en België is gratis vanaf €1000,-
  • Tot €1.000,- bedragen de bezorgkosten in NL €85,-, ongeacht het aantal meubels.
  • Bij bezorging worden de meubels tevens gemonteerd door onze monteurs.
  • De levertijd van de meubels bedraagt 2-4 weken.