Logo Saartje Prum Mobile
0
0
Artikel 4 / 8

Kinderbed Bries Stapelbed

Kinderbed Bries Stapelbed
< >
Kinderbed Bries Stapelbed

Kinderbed Bries Stapelbed


Levertijd : 4 - 6 weken
  • Gratis bezorging én montage vanaf €1000,- (NL & BE)
  • Maatwerk mogelijk
  • 3 jaar garantie
  • 2% korting bij iDEAL betaling vanaf €1000,-
€ 470,00

Bijpassende producten

Gezellig samen slapen!

Dat kan in deze halfhoogslaper met twee slaapplekken (matrasmaat 90 x 200 cm). Het onderbed ligt op een lattenbodem, het matras ligt dus niet op de grond.

Er zit standaard een verticale trap bij (zoals op de foto), die op hoofd- of voeteneind kan worden gemaakt. Een schuine trap is ook mogelijk. Dan klimt je kind net iets makkelijker naar boven!

Heb je ook nog matrassen nodig? Dan is onze pakketaanbieding misschien iets voor jou? Dan ben je in 1x klaar.

De halfhoogslaper is in de winkel te zien (met hutwanden).

Hoogte 130 cm
Breedte 212 cm
Diepte 103 cm

Onze missie is om de wereld een beetje mooier te maken. Dat doen we door mooie dingen te ontwerpen en deze van mooie materialen te maken. We gebruiken daarom uitsluitend nieuw steigerhout, uit bossen die op een duurzame manier worden beheerd. De meubels worden door vakmensen in Nederland gemaakt. Het hout heeft een speciale behandeling ondergaan wat het hout de warme uitstraling geeft. Steigerhout is ruwer dan gelakt hout of MDF en wordt gemonteerd met schroeven, die rechtstreeks in het hout worden geschroefd. Zoals elk houtproduct kan het gaan werken en komt soms harsvorming voor. Om het hout te beoordelen raden we aan om de meubels te komen bekijken in onze showroom.

Het inrichten van de kinderkamer moet een feestje zijn. Daarom doen wij het zware werk. Indien je ervoor kiest om het meubel te laten bezorgen, wordt dit door onze monteur naar de gewenste kamer gebracht en ter plekke in elkaar gezet. Kleine meubels zoals nachtkastjes en bureautjes worden gemonteerd geleverd.

  • Bezorging in NL en België is gratis vanaf €1000,-
  • Tot €1.000,- bedragen de bezorgkosten in NL €85,-, ongeacht het aantal meubels.
  • Bij bezorging worden de meubels tevens gemonteerd door onze monteurs.
  • De levertijd van de meubels bedraagt 2-4 weken.