0
0
Artikel 7 / 14

actie

Actie: Kinderbed Regenboog incl. bedlade

Actie: Kinderbed Regenboog incl. bedlade
< >
Actie: Kinderbed Regenboog incl. bedlade

Actie: Kinderbed Regenboog incl. bedlade


Levertijd : 4 - 6 weken
  • Gratis bezorging én montage vanaf €1000,- (NL & BE)
  • Maatwerk mogelijk
  • 3 jaar garantie
  • 2% korting bij iDEAL betaling vanaf €1000,-
€ 1.294,00
€ 1.100,00

Zomeraanbieding!

Zin om deze zomer de kinderkamer aan te pakken? En is je kindje eind-de-lijk toe aan zo'n leuk huisjesbed? Dan hebben we een leuke aanbieding voor je! Kinderbed Regenboog (m?t voorgevel die opgengeklapt kan worden) inclusief bedlade en rechte trap nu met een korting van bijna 200 euro! 

En het bed wordt ook nog eens gratis geleverd en gemonteerd.

Hoogte 230 cm
Breedte 210 cm
Diepte 101 cm

Onze missie is om de wereld een beetje mooier te maken. Dat doen we door mooie dingen te ontwerpen en deze van mooie materialen te maken. We gebruiken daarom uitsluitend nieuw steigerhout, uit bossen die op een duurzame manier worden beheerd. De meubels worden door vakmensen in Nederland gemaakt. Het hout heeft een speciale behandeling ondergaan wat het hout de warme uitstraling geeft. Steigerhout is ruwer dan gelakt hout of MDF en wordt gemonteerd met schroeven, die rechtstreeks in het hout worden geschroefd. Zoals elk houtproduct kan het gaan werken en komt soms harsvorming voor. Om het hout te beoordelen raden we aan om de meubels te komen bekijken in onze showroom.

Het inrichten van de kinderkamer moet een feestje zijn. Daarom doen wij het zware werk. Indien je ervoor kiest om het meubel te laten bezorgen, wordt dit door onze monteur naar de gewenste kamer gebracht en ter plekke in elkaar gezet. Kleine meubels zoals nachtkastjes en bureautjes worden gemonteerd geleverd.

  • Bezorging in NL en België is gratis vanaf €1000,-
  • Tot €1.000,- bedragen de bezorgkosten in NL €85,-, ongeacht het aantal meubels.
  • Bij bezorging worden de meubels tevens gemonteerd door onze monteurs.
  • De levertijd van de meubels bedraagt 2-4 weken.