0
0
Artikel 8 / 14

Kinderbed Amsterdam whitewash

Kinderbed Amsterdam whitewash
< >
Kinderbed Amsterdam whitewash

Kinderbed Amsterdam whitewash


  • Gratis bezorging én montage vanaf €1000,- (NL & BE)
  • Maatwerk mogelijk
  • 3 jaar garantie
  • 2% korting bij iDEAL betaling vanaf €1000,-
€ 1.895,00

Altijd al aan de Amsterdamse gracht willen wonen? Flexibel, multifunctioneel meegroei-bed van 2 tot 80 jaar! Nu in whitewash!

Dit Amsterdamse grachtenpandje is wel heel bijzonder; het is een huisjesbed met maar liefst 3 slaapplekken waarvan je de gevel in 2 delen eraf kunt halen (handig met opmaken!) zodat je een stapelbed met bedlade overhoudt.

Toch liever twee aparte bedden? Dat kan ook! Til het bovenste bed van het onderste bed af en je hebt 2 prachtige 1-persoons knoppenbedden. De bedla zit bij het bed inbegrepen, net als de bezorging. In elkaar zetten gaat eenvoudig; er komt geen schroevendraaier aan te pas; alles haakt soepel in elkaar en is super stevig.

Het bed is gemaakt van 100% massief grenen hout, met de hand geschilderd. Het is, anders dan onze andere bedden, verfijnder en gladder afgewerkt.

Ons Amsterdamse huis heeft 3 slaapplaatsen:  1 achter het raampje, 1 achter de klokgevel en 1 in de bedlade. Via het trapje klim je zo je in het bovenste bed (matrasmaat 90x200cm). Het trapje kan zowel rechts als links (je hoeft hiervoor het bed alleen om te draaien).

Kijkregeling
Exclusief voor dit prachtige bed hebben wij de 'kijkregeling': De kijkregeling houdt in dat je een product vrijblijvend kunt bestellen. Op onze eerstvolgende rit bij jou in de buurt rijden we bij je langs en kun je het product bekijken in onze vrachtwagen. Bij aankoop kun je dan direct pinnen bij onze chauffeur, indien je het product niet wilt rijden wij kosteloos verder. De kijkregeling is alleen mogelijk voor adressen in Nederland.

Hoe doe je dit? Vul bij 'Opmerkingen bij bestelling' in dat je kiest voor de kijkregeling en kies als betaalwijze 'pinnen bij chauffeur'.Collectie Juffertje

Onze missie is om de wereld een beetje mooier te maken. Dat doen we door mooie dingen te ontwerpen en deze van mooie materialen te maken. We gebruiken daarom uitsluitend nieuw steigerhout, uit bossen die op een duurzame manier worden beheerd. De meubels worden door vakmensen in Nederland gemaakt. Het hout heeft een speciale behandeling ondergaan wat het hout de warme uitstraling geeft. Steigerhout is ruwer dan gelakt hout of MDF en wordt gemonteerd met schroeven, die rechtstreeks in het hout worden geschroefd. Zoals elk houtproduct kan het gaan werken en komt soms harsvorming voor. Om het hout te beoordelen raden we aan om de meubels te komen bekijken in onze showroom.

Het inrichten van de kinderkamer moet een feestje zijn. Daarom doen wij het zware werk. Indien je ervoor kiest om het meubel te laten bezorgen, wordt dit door onze monteur naar de gewenste kamer gebracht en ter plekke in elkaar gezet. Kleine meubels zoals nachtkastjes en bureautjes worden gemonteerd geleverd.

  • Bezorging in NL en België is gratis vanaf €1000,-
  • Tot €1.000,- bedragen de bezorgkosten in NL €85,-, ongeacht het aantal meubels.
  • Bij bezorging worden de meubels tevens gemonteerd door onze monteurs.
  • De levertijd van de meubels bedraagt 2-4 weken.