0
0
Artikel 5 / 15

Kinderbed Vogelhuis

Kinderbed Vogelhuis
< >
Kinderbed Vogelhuis

Kinderbed Vogelhuis


Levertijd : 4 - 6 weken
  • Gratis bezorging én montage vanaf €1000,- (NL & BE)
  • Maatwerk mogelijk
  • 3 jaar garantie
  • 2% korting bij iDEAL betaling vanaf €1000,-
€ 895,00

Bijpassende producten

Slapen in een warm nest!

Dit is het originele Vogelhuis van Saartje Prum. Een huisjesbed met een echt trapgeveltje. Het bed biedt standaard slaapplaats aan 2 kinderen: 1 achter de gevel en 1 in het huisje. Maar het is eenvoudig uit te breiden naar 3 slaapplaatsen met de uitschuifbare bedlade. Via het trappetje aan de zijkant klim je zo omhoog. 

Wist je dat je de bedlade ook als opberglade kunt gebruiken? Fijn als je weinig ruimte in de kinderkamer hebt.

Het bed wordt standaard in naturel hout geleverd, zonder witte elementen.

Heb je ook matrassen nodig? Kijk dan eens naar onze pakket-aanbieding. Daarmee ben je in een keer klaar.

De lattenbodems krijg je van ons erbij en de matrasmaat is 90x200cm. De achterwand en tevens laagste punt van het dak is 146 cm.

Optie 1: om het opmaken te vergemakkelijken kunnen we een scharnierende gevel maken. Ook zou je de gevel er op een later moment helemaal af kunnen halen om een 'gewoon' stapelbed over te houden. Meerpijs 50 euro.
Optie 2: Het bed is gemaakt van naturel hout. We kunnen enkele elementen wit geschilderd leveren. Dit geldt voor de kozijnen, het plankje onder het rondje op de gevel, de trap en de horizontale plankjes bovenop de gevel. Meerprijs 75 euro.

Hoogte 207 cm
Breedte 207 cm
Diepte 97 cm

Onze missie is om de wereld een beetje mooier te maken. Dat doen we door mooie dingen te ontwerpen en deze van mooie materialen te maken. We gebruiken daarom uitsluitend nieuw steigerhout, uit bossen die op een duurzame manier worden beheerd. De meubels worden door vakmensen in Nederland gemaakt. Het hout heeft een speciale behandeling ondergaan wat het hout de warme uitstraling geeft. Steigerhout is ruwer dan gelakt hout of MDF en wordt gemonteerd met schroeven, die rechtstreeks in het hout worden geschroefd. Zoals elk houtproduct kan het gaan werken en komt soms harsvorming voor. Om het hout te beoordelen raden we aan om de meubels te komen bekijken in onze showroom.

Het inrichten van de kinderkamer moet een feestje zijn. Daarom doen wij het zware werk. Indien je ervoor kiest om het meubel te laten bezorgen, wordt dit door onze monteur naar de gewenste kamer gebracht en ter plekke in elkaar gezet. Kleine meubels zoals nachtkastjes en bureautjes worden gemonteerd geleverd.

  • Bezorging in NL en België is gratis vanaf €1000,-
  • Tot €1.000,- bedragen de bezorgkosten in NL €85,-, ongeacht het aantal meubels.
  • Bij bezorging worden de meubels tevens gemonteerd door onze monteurs.
  • De levertijd van de meubels bedraagt 2-4 weken.