Logo Saartje Prum Mobile
0
0
Artikel 3 / 8

Bedbank Avontuur

Bedbank Avontuur
< >
Bedbank Avontuur

Bedbank Avontuur


Levertijd : 4 - 6 weken
  • Gratis bezorging én montage vanaf €1000,- (NL & BE)
  • Maatwerk mogelijk
  • 3 jaar garantie
  • 2% korting bij iDEAL betaling vanaf €1000,-
€ 399,00

Bijpassende producten

Ook superhelden moeten naar bed!

Stoere bedbank die goed tot zijn recht komt in elke kinderkamer. Jongen, meisje, tiener, puber, iedereen slaapt hier heerlijk in. Matrasmaat 90x200 cm. De lattenbodem zit erbij. En logeetjes kunnen ook blijven slapen in de uitschuifbare bedlade, die je erbij kunt bestellen. Dat is handig!

Heb je ook matrassen nodig? Kijk dan eens naar onze pakket-aanbieding. Daarmee ben je in een keer klaar.


Hoogte 80 cm
Breedte 213 cm
Diepte 97 cm

Onze missie is om de wereld een beetje mooier te maken. Dat doen we door mooie dingen te ontwerpen en deze van mooie materialen te maken. We gebruiken daarom uitsluitend nieuw steigerhout, uit bossen die op een duurzame manier worden beheerd. De meubels worden door vakmensen in Nederland gemaakt. Het hout heeft een speciale behandeling ondergaan wat het hout de warme uitstraling geeft. Steigerhout is ruwer dan gelakt hout of MDF en wordt gemonteerd met schroeven, die rechtstreeks in het hout worden geschroefd. Zoals elk houtproduct kan het gaan werken en komt soms harsvorming voor. Om het hout te beoordelen raden we aan om de meubels te komen bekijken in onze showroom.

Het inrichten van de kinderkamer moet een feestje zijn. Daarom doen wij het zware werk. Indien je ervoor kiest om het meubel te laten bezorgen, wordt dit door onze monteur naar de gewenste kamer gebracht en ter plekke in elkaar gezet. Kleine meubels zoals nachtkastjes en bureautjes worden gemonteerd geleverd.

  • Bezorging in NL en België is gratis vanaf €1000,-
  • Tot €1.000,- bedragen de bezorgkosten in NL €85,-, ongeacht het aantal meubels.
  • Bij bezorging worden de meubels tevens gemonteerd door onze monteurs.
  • De levertijd van de meubels bedraagt 2-4 weken.