0
0
Artikel 7 / 7

Kinderbed Speurneus

Kinderbed Speurneus
< >
Kinderbed Speurneus

Kinderbed Speurneus


Levertijd : 4 - 6 weken
  • Gratis bezorging én montage vanaf €1000,- (NL & BE)
  • Maatwerk mogelijk
  • 3 jaar garantie
  • 2% korting bij iDEAL betaling vanaf €1000,-
€ 299,00

Bespeur ik daar een kleine gaap? Hup, naar bed jij!

Bed Speurneus is een heerlijk basisbed. Het antracietgrijze steigerhout is een mooi uitgangspunt voor elke jongens- en meidenkamer. Stijl het met stoer groen, zwart en bijvoorbeeld geel voor een hippe jongenskamer en ga voor roze of framboosrood voor een echte meisje-meisjeskamer.

Matrasmaat is 90 x 200 cm en de lattenbodem zit erbij.

Je kunt het bed makkelijk zelf in elkaar zetten met bedhaken. Dit bed ontvang je dus (wanneer je er geen matrassen bijbesteld tenminste) per pakketpost. Dat scheelt je weer bezorg- en montagekosten!

Hoogte 70 cm
Breedte 98 cm
Diepte 212 cm

Onze missie is om de wereld een beetje mooier te maken. Dat doen we door mooie dingen te ontwerpen en deze van mooie materialen te maken. We gebruiken daarom uitsluitend nieuw steigerhout, uit bossen die op een duurzame manier worden beheerd. De meubels worden door vakmensen in Nederland gemaakt. Het hout heeft een speciale behandeling ondergaan wat het hout de warme uitstraling geeft. Steigerhout is ruwer dan gelakt hout of MDF en wordt gemonteerd met schroeven, die rechtstreeks in het hout worden geschroefd. Zoals elk houtproduct kan het gaan werken en komt soms harsvorming voor. Om het hout te beoordelen raden we aan om de meubels te komen bekijken in onze showroom.

Het inrichten van de kinderkamer moet een feestje zijn. Daarom doen wij het zware werk. Indien je ervoor kiest om het meubel te laten bezorgen, wordt dit door onze monteur naar de gewenste kamer gebracht en ter plekke in elkaar gezet. Kleine meubels zoals nachtkastjes en bureautjes worden gemonteerd geleverd.

  • Bezorging in NL en België is gratis vanaf €1000,-
  • Tot €1.000,- bedragen de bezorgkosten in NL €85,-, ongeacht het aantal meubels.
  • Bij bezorging worden de meubels tevens gemonteerd door onze monteurs.
  • De levertijd van de meubels bedraagt 2-4 weken.