0
0
Artikel 3 / 17

pakket

Pakket Vogelhuis WIT & bedlade & matrassen

Pakket Vogelhuis WIT & bedlade & matrassen
< >
Pakket Vogelhuis WIT & bedlade & matrassen

Pakket Vogelhuis WIT & bedlade & matrassen


Levertijd : 4 - 6 weken
  • Gratis bezorging én montage vanaf €1000,- (NL & BE)
  • Maatwerk mogelijk
  • 3 jaar garantie
  • 2% korting bij iDEAL betaling vanaf €1000,-
€ 1.693,00

Slapen in een wit, warm nest!

Dit is het originele Vogelhuis van Saartje Prum in het wit! Een huisjesbed met een echt trapgeveltje. Het bed biedt standaard slaapplaats aan 3 kinderen: 1 achter de gevel en 1 in het huisjeen 1 in de uitschuifbare bedlade! Via het trappetje aan de zijkant klim je zo omhoog. De planken zijn rondom wit geschilderd. Omdat het steigerhout is, kunnen er bijvoorbeeld cijfers in het hout zijn gedrukt (zie foto) en kunnen de zaagkanten wat ruwer zijn. 

In deze pakketaanbieding zit het Vogelhuis Wit met scharnierende voorgevel en bedlade en twee Bonnell binnenvering tijk matrassen. Je hebt een korting van ? 140,- te pakken!

Onze missie is om de wereld een beetje mooier te maken. Dat doen we door mooie dingen te ontwerpen en deze van mooie materialen te maken. We gebruiken daarom uitsluitend nieuw steigerhout, uit bossen die op een duurzame manier worden beheerd. De meubels worden door vakmensen in Nederland gemaakt. Het hout heeft een speciale behandeling ondergaan wat het hout de warme uitstraling geeft. Steigerhout is ruwer dan gelakt hout of MDF en wordt gemonteerd met schroeven, die rechtstreeks in het hout worden geschroefd. Zoals elk houtproduct kan het gaan werken en komt soms harsvorming voor. Om het hout te beoordelen raden we aan om de meubels te komen bekijken in onze showroom.

Het inrichten van de kinderkamer moet een feestje zijn. Daarom doen wij het zware werk. Indien je ervoor kiest om het meubel te laten bezorgen, wordt dit door onze monteur naar de gewenste kamer gebracht en ter plekke in elkaar gezet. Kleine meubels zoals nachtkastjes en bureautjes worden gemonteerd geleverd.

  • Bezorging in NL en België is gratis vanaf €1000,-
  • Tot €1.000,- bedragen de bezorgkosten in NL €85,-, ongeacht het aantal meubels.
  • Bij bezorging worden de meubels tevens gemonteerd door onze monteurs.
  • De levertijd van de meubels bedraagt 2-4 weken.