Logo Saartje Prum Mobile
0
0
Artikel 4 / 9

Speelgoedlade

Speelgoedlade
< >
Speelgoedlade

Speelgoedlade


Levertijd : 2 - 4 weken
  • Gratis bezorging én montage vanaf €1000,- (NL & BE)
  • Maatwerk mogelijk
  • 3 jaar garantie
  • 2% korting bij iDEAL betaling vanaf €1000,-
€ 249,00

Verstop al je speelgoed onder je bed! 

Deze handige houten bedlade past onder alle onze bedden. De bedlade staat op wieltjes en is voorzien van een lattenbodem. Dus je kunt er ook een logeermatras inleggen als er iemand blijft logeren. Bovenop de lattenbodem ligt een bodemplaat, waardoor je er ook speelgoed of beddengoed of zelfs kleding in kwijt kunt. Tip: koop plastic bakken en sorteer al het speelgoed voor een super georganiseerde lade!

Wist je dat er in de bedlade een speciaal op maat gemaakt matras past? Dat is namelijk eentje met de maat 90 x 190 x 12 cm.

Hoogte 19 cm
Breedte 200 cm
Diepte 90 cm

Onze missie is om de wereld een beetje mooier te maken. Dat doen we door mooie dingen te ontwerpen en deze van mooie materialen te maken. We gebruiken daarom uitsluitend nieuw steigerhout, uit bossen die op een duurzame manier worden beheerd. De meubels worden door vakmensen in Nederland gemaakt. Het hout heeft een speciale behandeling ondergaan wat het hout de warme uitstraling geeft. Steigerhout is ruwer dan gelakt hout of MDF en wordt gemonteerd met schroeven, die rechtstreeks in het hout worden geschroefd. Zoals elk houtproduct kan het gaan werken en komt soms harsvorming voor. Om het hout te beoordelen raden we aan om de meubels te komen bekijken in onze showroom.

Het inrichten van de kinderkamer moet een feestje zijn. Daarom doen wij het zware werk. Indien je ervoor kiest om het meubel te laten bezorgen, wordt dit door onze monteur naar de gewenste kamer gebracht en ter plekke in elkaar gezet. Kleine meubels zoals nachtkastjes en bureautjes worden gemonteerd geleverd.

  • Bezorging in NL en België is gratis vanaf €1000,-
  • Tot €1.000,- bedragen de bezorgkosten in NL €85,-, ongeacht het aantal meubels.
  • Bij bezorging worden de meubels tevens gemonteerd door onze monteurs.
  • De levertijd van de meubels bedraagt 2-4 weken.