Logo Saartje Prum Mobile
0
0

Over saartjeprum

Saartje Prum is een eigenwijs portret. Zet Saartje maar in haar kamer, de gezelligste plek van het huis. Hier laat ze haar fantasie de vrije loop en droomt ze de mooiste dromen.

Saartje Prum is in 2003 op de wereld gezet door Judith en Mariëlle. Zussen bij wie het woord 'gewoon' een enorme weerstand oproept, en daarom gingen zij het anders doen. Ze begonnen met het opknappen en verkopen van eigenzinnige meubels met een ziel. Er kwam een winkel in Driebergen en complete kinderkamers werden onder handen genomen. Een gezellig behang, een origineel kussen, een knus huisjesbed om in te slapen. Een complete collectie van eigen ontwerp volgde.

De introductie van de nieuwe website in 2016 zorgde voor een flinke groei in de online bestellingen. Het aantal bezoekers in de showroom nam af, de meeste klanten bestellen via de webshop. Besloten werd daarom om de showroom in Driebergen te sluiten . Voor wie de meubels nog wel wil zien, kan daarvoor terecht in onze shop-in-shop in Loods5 Amersfoort. 

Eind 2017 hebben Judith en Mariëlle het stokje overgedragen aan Marline en Gerline. Twee creatieve vriendinnen met passie voor mooie kinderkamers. Met veel energie en enthousiasme gaan zij Saartje Prum verder uitbouwen. Judith en Mariëlle blijven uiteraard voorlopig nog wel  op de achtergrond bij Saartje Prum betrokken, want het merk is immers 'hun kindje'. 

En waar komt nou de naam Saartje Prum vandaan? Die vraag krijgen we regelmatig. Saartje Prum was het koosnaampje van Judith vroeger. En het is een naam die helemaal past bij de stijl van de collectie!