Logo Saartje Prum Mobile
0
0

Over saartjeprum

Saartje Prum is een eigenwijs portret. Zet Saartje maar in haar kamer, de gezelligste plek van het huis. Hier laat ze haar fantasie de vrije loop en droomt ze de mooiste dromen.

Saartje Prum is in 2003 op de wereld gezet door Judith en Mariëlle. Zussen bij wie het woord 'gewoon' een enorme weerstand oproept, en daarom gingen zij het anders doen. Ze begonnen met het opknappen en verkopen van eigenzinnige meubels met een ziel. Er kwam een winkel in Driebergen en complete kinderkamers werden onder handen genomen. Een gezellig behang, een origineel kussen, een knus huisjesbed om in te slapen... 

Judith
Judith Eigenaar
Beklimt met plezier elke berg. Kar trekker. Wil de wereld een klein beetje mooier maken. Penningmeester. 3 (b)engeltjes. Toegewijd en scherp op groei.
Mariëlle
Mariëlle Eigenaar
Duikt er vol in. Optimist. Schudt het ene na het andere bed uit haar mouw. Bootcamp en patat. 3 pubers. Levensgenieter. Neus voor kansen. 
Daniëlle
Daniëlle Product ontwerper
Zorgt voor de kers op de taart. Eigenzinnig. Dol op goud en kringloop vondsten. Perfect oog voor detail. Creator. Bewaakt onze huisstijl als een leeuwin.