Logo Saartje Prum Mobile
0
0

Over saartjeprum

Saartje Prum is een eigenwijs portret. Zet Saartje maar in haar kamer, de gezelligste plek van het huis. Hier laat ze haar fantasie de vrije loop en droomt ze de mooiste dromen.

Saartje Prum is in 2003 op de wereld gezet door Judith en Mariëlle. Zussen bij wie het woord 'gewoon' een enorme weerstand oproept, en daarom gingen zij het anders doen. Ze begonnen met het opknappen en verkopen van eigenzinnige meubels met een ziel. Er kwam een winkel in Driebergen en complete kinderkamers werden onder handen genomen. Een gezellig behang, een origineel kussen, een knus huisjesbed om in te slapen. Een complete collectie van eigen ontwerp volgde en de collectie en het merk Saartje Prum stond als een huis. Met de enorme groei van de webshop, werd in 2016 besloten om de fysieke winkel in Driebergen te sluiten. 

Eind 2017 droegen Judith en Mariëlle het stokje over aan Marline en Gerline. Twee creatieve vriendinnen met passie voor mooie kinderkamers. Met veel energie en enthousiasme bouwen zij verder aan Saartje Prum. En bij hen kriebelde het om weer een fysieke winkel te beginnen om al het moois weer écht aan de klanten te laten zien. Vandaar dat in het najaar van 2018 weer een échte Saartje Prum winkel in Zeist werd geopend. 

En waar komt nou de naam Saartje Prum vandaan? Die vraag krijgen we regelmatig. Saartje Prum was het koosnaampje van Judith vroeger. En het is een naam die helemaal past bij de stijl van de collectie!