0
0

De mooste kinderbedden

Bij Saartje Prum vind je de mooiste kinderbedden. Elk kind verdient een fijne en knusse slaapkamer waar je lekker kan spelen en slapen. Want elk kind moet heerlijk kunnen slapen en kunnen uitrusten van de dagelijkse indrukken en avonturen. En dat kan in een Saartje Prum kinderbed!

Slapen als een roos

Een kind slaapt veel, dus een kinderbed is een belangrijk meubel in de kinderkamer. Wij hebben een groot assortiment aan steigerhouten en massief grenen kinderbedden, hoogslapers en huisjesbedden die voldoen aan de dromen van ieder kind. Want een kinderbed moet niet alleen mooi zijn, degelijk zijn en tegen een stootje kunnen. Onze houten kinderbedden worden handgemaakt in de timmerwerkplaats en kunnen zeker tegen een stootje. Ze worden gemaakt van duurzaam hout, veelal geproduceerd in Nederland. 

Huisjesbed

Een huisjesbed is de droom van elk kind. In een huisjesbed kun je heerlijk slapen maar ook fijn spelen en chillen met vriendjes en vriendinnetjes. Een gezellig item voor op de kinderkamer, want dit bed geeft gelijk sfeer en een warme uitstraling.

Hoogslaper

Een hoogslaper is een bed met meerdere functies. Saartje Prum heeft een hoogslaper in de collectie met een speelhuisje er onder, maar ook een hoogslaper met een bureau eronder. Een hoogslaper is handig om gebruik te maken van de ruimte in de kinderkamer. Zeer geschikt voor de kinderkamers met wat minder ruimte!

Styling kinderkamer

De styling van de kinderkamer is erg belangrijk, maar vooral erg leuk. Het is belangrijk dat alle items op elkaar aansluiten, maar dat er ook ruimte is voor de eigen inbreng van het kind. Want elk kind verzamelt schatten en knutselwerken. Als je deze in de kinderkamerstyling de juiste plek geeft, blijft de kinderkamer toch een fijne en rustige omgeving!

Saartje Prum heeft een mooi assortiment kinderkamermeubels en allerlei items voor een gezellige en unieke kinderkamerstyling. Je kunt bij Saartje Prum terecht voor advies en aankleding voor de kinderkamer. Van harte welkom!