0
0
Artikel 6 / 19

Jurianne Matter tiny houses Heim

Jurianne Matter tiny houses Heim
< >
Jurianne Matter tiny houses Heim

Jurianne Matter tiny houses Heim


  • Gratis bezorging vanaf €100,- (NL & BE)
  • Niet goed geld terug garantie
  • Ruilen of retour binnen 30 dagen
€ 15,95

HEIM is een dorpje van 12 heel diverse huisjes: traditioneel, landelijk, knus en oud maar ook nieuw, urban en modern. Het zijn echte prefab huisjes: voorgestanst, voorgerild, en de raampjes zijn er al uitgebroken. De muren binnen zijn al voorzien van behang in een hippe botanische zwart-wit prints. Het enige dat jij als huizenbouwer nog hoeft te doen is de muren en de daken op de aangegeven plek op elkaar lijmen.

Na het bouwen kan je gaan schuiven. Wordt het een gezellig dorpspleintje op tafel of een kaarsrechte straat op je vensterbank of tegen de muur? Rijg je er een slinger van of geef je er ??n cadeau op een housewarming party?

Een setje HEIM heeft de grootte van een A4, je kunt het dus gemakkelijk als cadeautje verzenden, het past door de brievenbus!

TIP! Maak het hipste adventsdorp ooit: koop 2 setjes (= 24 huisjes) en nummer de huisjes met de huisnummertjes. In ieder huisje kun je dan een klein cadeautje of briefje stoppen voor elke adventsdag.

Mocht je de huizen willen verlichten, gebruik dan alleen kunstlampjes en nooit echte theelichtjes i.v.m. brandgevaar.

BYGGE,  12 gestanste en gerilde papieren huisjes.

Afmetingen grootste huis: 11 cm, 5,5 cm, 4cm (HxBxD).

Kleinste huis: 5 cm, 5,5 cm 4,5 cm (HxBxD)

  • Betaling is gratis
  • Bezorging in NL is gratis bij pakketpost vanaf €100,-
  • Bezorgkosten bedragen €5,50 bij pakketpost in NL
  • Bezorging van postpakketten vindt binnen 3 tot 5 werkdagen plaats, tenzij bij het artikel anders aangegeven. Mocht een artikel onverhoopt niet op voorraad zijn, dan laten we het je zo snel mogelijk weten. Heb je haast met een bestelling? Stuur ons dan even een mailtje via info@saartjeprum.nl en we kijken wat we voor je kunnen doen.
  • Bezorging van postpakketten in België, Frankrijk en Duitsland bedraagt €9,95
  • Na ontvangst van dit artikel mag je het retourneren als je om wat voor reden dan ook niet helemaal tevreden bent. Dit kan tot 14 dagen na aanschaf van het product. Stuur het artikel in de originele verpakking met bijsluiting van de factuur met daarop de reden van retour. Uiteraard krijg je je aankoopbedrag dan terug.