Logo Saartje Prum Mobile
0
0

Onze specialiteit: Meisjeskamers

Wat is er nu leuker dan een meisjeskamer inrichten? Je helemaal uitleven met kleuren, stoffen, printjes en decoratie. Bij Saartje Prum hebben we er onze specialiteit van gemaakt. Meisjeskamers in verschillende stijlen, van zacht pastel tot stoer zwart-wit en alles daartussenin. Wij geloven dat een kinderkamer moet passen bij het karakter van een kind. Is jou dochter een doerak, zoetje of juist een echte prinses?

Een meisjeskamer in zachte pasteltinten

Met pasteltinten houd je de kamer lekker rustig en zacht. Combineer mintgroen met pastelroze en grijs. Een houten kinderbed geeft het geheel een warme uitstraling.
 

 

Een lieve meisjeskamer met stoere zwarte accenten

Pastelroze is natuurlijk dé basis voor een mooie meisjeskamer. Schilder een wandje in dit roze en kies voor wat accessoires zaols kussens en een wandlampje in roze. Maak het geheel lekker pittig met zwart-wit behang en dekbedovertrek. 

Kinderkamer Hooihuys

Wat is er nou leuker dan slapen in je eigen huisje? Nodig je broertje of vriendinnetje uit, plek genoeg! Onze Juffer collectie maakt de meisjeskamer compleet, helemaal in moestuin-thema.

Een stoere meidenkamer

Een kinderkamer in zwart-wit ongezellig? Nee hoor, kijk maar! 

Meisjeskamer met zee-thema

Is jouw dochter ook zo'n meisje dat totaal niet van roze houdt? Liever blauw en gek op dieren? Dan is kinderkamer Flipje Spetter misschien iets voor haar. Stoere vissen-kussen in mooie blauw-tinten. Gele accentjes versterken het zomerse gevoel.
 

Haal buiten naar binnen!

Voor de echte buiten-meisjes hebben we de boskamer Boetje Knapzak. Klauter op je bed, zeg de dieren gedag en doe je egel-lampje maar uit. In het bos zul je heerlijk slapen!

De zoetste meisjeskamer

Hoe rozer hoe beter, daar zijn wij het helemaal mee eens. Lekker zoet, maar dan wel op een mooie manier. Een stoer houten huisjesbed, van binnen geschilderd. Daarin roze beddengoed met harten, vogeltjes en roezels. 

Regelmatig verschijnen er bij saartje Prum nieuwe kinderkamers en stijlgidsen met nieuwe voorbeelden van meisjeskamers. Ook in ons Blog kun je inspiratie vinden.