Logo Saartje Prum Mobile
0
0
Artikel 3 / 5

Bureau Myrthe

Bureau Myrthe
< >
Bureau Myrthe

Bureau Myrthe


Levertijd : 4 - 6 weken
  • Gratis bezorging én montage vanaf €1000,- (NL & BE)
  • Maatwerk mogelijk
  • 3 jaar garantie
  • 2% korting bij iDEAL betaling vanaf €1000,-
€ 299,00
Nieuw ontwerp uit de Saartje Prum collectie: Bureau Myrthe. De ronde vormen en de uitsnede van het vogeltje maken dit tot een echt meisjesbureau!

Afmetingen: 110B x 60D x 72 H cm.
Hoogte van de 'kuif':19 cm.Andere maten zijn mogelijk.

Voor bijpassende meubels, klik hier.

Saartje Prum gebruikt voor haar meubelen uitsluitend nieuw hout. Dit hout heeft een speciale behandeling ondergaan. Door het speciale droog-procédé wordt de werking van het hout tot een minimum beperkt.  Vervolgens worden het hout meerdere malen geschuurd waardoor de planken glad en zacht worden. Tenslotte wordt het op kleur geďmpregneerd wat het hout de warme uitstraling geeft.
Hoogte 72 cm
Breedte 110 cm
Diepte 60 cm

Onze missie is om de wereld een beetje mooier te maken. Dat doen we door mooie dingen te ontwerpen en deze van mooie materialen te maken. We gebruiken daarom uitsluitend nieuw steigerhout, uit bossen die op een duurzame manier worden beheerd. De meubels worden door vakmensen in Nederland gemaakt. Het hout heeft een speciale behandeling ondergaan wat het hout de warme uitstraling geeft. Steigerhout is ruwer dan gelakt hout of MDF en wordt gemonteerd met schroeven, die rechtstreeks in het hout worden geschroefd. Zoals elk houtproduct kan het gaan werken en komt soms harsvorming voor. Om het hout te beoordelen raden we aan om de meubels te komen bekijken in onze showroom.

Het inrichten van de kinderkamer moet een feestje zijn. Daarom doen wij het zware werk. Indien je ervoor kiest om het meubel te laten bezorgen, wordt dit door onze monteur naar de gewenste kamer gebracht en ter plekke in elkaar gezet. Kleine meubels zoals nachtkastjes en bureautjes worden gemonteerd geleverd.

  • Bezorging in NL en België is gratis vanaf €1000,-
  • Tot €1.000,- bedragen de bezorgkosten in NL €85,-, ongeacht het aantal meubels.
  • Bij bezorging worden de meubels tevens gemonteerd door onze monteurs.
  • De levertijd van de meubels bedraagt 2-4 weken.