0
0
Artikel 1 / 9

Kaos Endel?s - bureaublad

Kaos Endel?s - bureaublad
< >
Kaos Endel?s - bureaublad

Kaos Endel?s - bureaublad


  • Gratis bezorging én montage vanaf €1000,- (NL & BE)
  • Maatwerk mogelijk
  • 3 jaar garantie
  • 2% korting bij iDEAL betaling vanaf €1000,-
€ 99,00

Maak je KAOS wallbar compleet met het multi inzetbare bureaublad gemaakt van essenhout. Begin al jong, en verplaats het bureaublad met je mee! Hoe groter jij word, hoe hoger het blad kan.

Even niet kleuren? Berg hem dan makkelijk op zodat je lekker kunt klimmen in de KAOS wallbar. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zelfs papa of mama kan op eigen hoogte het blad bevestigen om nog even die laatste mailtjes weg te werken.

Afmeting bureaublad: 56 x 45 cm.Collectie KAOS

Onze missie is om de wereld een beetje mooier te maken. Dat doen we door mooie dingen te ontwerpen en deze van mooie materialen te maken. We gebruiken daarom uitsluitend nieuw steigerhout, uit bossen die op een duurzame manier worden beheerd. De meubels worden door vakmensen in Nederland gemaakt. Het hout heeft een speciale behandeling ondergaan wat het hout de warme uitstraling geeft. Steigerhout is ruwer dan gelakt hout of MDF en wordt gemonteerd met schroeven, die rechtstreeks in het hout worden geschroefd. Zoals elk houtproduct kan het gaan werken en komt soms harsvorming voor. Om het hout te beoordelen raden we aan om de meubels te komen bekijken in onze showroom.

Het inrichten van de kinderkamer moet een feestje zijn. Daarom doen wij het zware werk. Indien je ervoor kiest om het meubel te laten bezorgen, wordt dit door onze monteur naar de gewenste kamer gebracht en ter plekke in elkaar gezet. Kleine meubels zoals nachtkastjes en bureautjes worden gemonteerd geleverd.

  • Bezorging in NL en België is gratis vanaf €1000,-
  • Tot €1.000,- bedragen de bezorgkosten in NL €85,-, ongeacht het aantal meubels.
  • Bij bezorging worden de meubels tevens gemonteerd door onze monteurs.
  • De levertijd van de meubels bedraagt 2-4 weken.