Logo Saartje Prum Mobile
0
0
Artikel 1 / 1

Tuinhuis Boomhut

Tuinhuis Boomhut
< >
Tuinhuis Boomhut

Tuinhuis Boomhut


Levertijd : 4 - 6 weken
  • Gratis bezorging én montage vanaf €1000,- (NL & BE)
  • Maatwerk mogelijk
  • 3 jaar garantie
  • 2% korting bij iDEAL betaling vanaf €1000,-
€ 1.995,00

Bijpassende producten

Je kan de boom in!

Deze Boomhut is gemaakt voor stoere jongens en meiden! Hij is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De hut bestaat uit een grote ruimte waar met gemak 4 kinderen in kunnen spelen en is voorzien van 3 ramen en 1 (deelbare) deur. Aan de 2 zijramen zitten grote marktluiken. Deze luiken zijn vast te zetten door de  raamsluitingen vast te draaien. Het raam aan de voorkant is open. Afmetingen binnenruimte: 194 cm l x 113 cm br x 174 cm h (hoogste punt).

De trap is 250 cm lang. Vanaf de onderkant van de rechterpaal tot aan onderkant trap is 215 cm. Deze kan desgewenst ook links of aan de voorkant worden gemaakt. Ook een kleinere (steilere) trap is mogelijk. De veranda (200x100cm)is aan 2 kanten voorzien van een balustrade.

Onder de Boomhut heb je nog volop ruimte (225 l x 202 br x 140 h). Hier kun je een zandbak, een kippenren of autoband-schommel plaatsen. Ook kun je het gebruiken als opslag voor open haard hout.

De Boomhut hoeft niet behandeld te worden. Op het dak ligt een afdeklaag van bitumen, waardoor het waterdicht is. De dakgoten zijn voor de sier, deze zijn niet noodzakelijk voor de afwatering.

En wist je dat een glijbaan aan de Boomhut ook mogelijk is? (meerprijs 200 euro).

Hoogte 315 cm
Breedte 200 cm
Diepte 235 cm

Onze missie is om de wereld een beetje mooier te maken. Dat doen we door mooie dingen te ontwerpen en deze van mooie materialen te maken. We gebruiken daarom uitsluitend nieuw steigerhout, uit bossen die op een duurzame manier worden beheerd. De meubels worden door vakmensen in Nederland gemaakt. Het hout heeft een speciale behandeling ondergaan wat het hout de warme uitstraling geeft. Steigerhout is ruwer dan gelakt hout of MDF en wordt gemonteerd met schroeven, die rechtstreeks in het hout worden geschroefd. Zoals elk houtproduct kan het gaan werken en komt soms harsvorming voor. Om het hout te beoordelen raden we aan om de meubels te komen bekijken in onze showroom.

Het inrichten van de kinderkamer moet een feestje zijn. Daarom doen wij het zware werk. Indien je ervoor kiest om het meubel te laten bezorgen, wordt dit door onze monteur naar de gewenste kamer gebracht en ter plekke in elkaar gezet. Kleine meubels zoals nachtkastjes en bureautjes worden gemonteerd geleverd.

  • Bezorging in NL en België is gratis vanaf €1000,-
  • Tot €1.000,- bedragen de bezorgkosten in NL €85,-, ongeacht het aantal meubels.
  • Bij bezorging worden de meubels tevens gemonteerd door onze monteurs.
  • De levertijd van de meubels bedraagt 2-4 weken.