0
0

Kinderbed Steigerhout

Bij Saartje Prum vind je een bijzondere collectie steigerhouten kinderbedden. Van Boomhutbed tot Droomhuis, van bedbank tot Vogelhuisbed. De massief houten bedden kunnen ook op maat gemaakt worden. 

Originele collectie kinderbedden, duurzaam en robuust.

Onze missie is om de wereld een beetje mooier te maken. Dat doen we door mooie dingen te ontwerpen en deze van mooie materialen te maken. We gebruiken daarom uitsluitend nieuw steigerhout, uit bossen die op een duurzame manier worden beheerd. De kindermeubels worden door vakmensen in Nederland gemaakt. Het hout heeft een speciale behandeling ondergaan wat het hout de warme uitstraling geeft. Steigerhout is ruwer dan gelakt hout of MDF en wordt gemonteerd met schroeven, die rechtstreeks in het hout worden geschroefd. Zoals elk houtproduct kan het gaan werken en komt soms harsvorming voor. Om het hout te beoordelen raden we aan om de meubels te komen bekijken in onze showroom.

Het inrichten van de kinderkamer moet een feestje zijn. Daarom doen wij het zware werk. Indien je ervoor kiest om het kinderbed te laten bezorgen, wordt dit door onze monteur naar de gewenste kamer gebracht en ter plekke in elkaar gezet. Kleine meubels zoals nachtkastjes en bureautjes worden gemonteerd geleverd.

Advies bij de complete kinderkamer inrichting.

In combinatie met het beddengoed, vloerkleden en behang & verf van Saartje Prum creeer je de leukste kinderkamer! We laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn. Kom naar de showroom om de meubels te bekijken of maak een afspraak met onze styliste om een compleet plan te maken voor de inrichting van de kinderkamer.