0
0

Kinderkamer webshop

In de webshop van Saartje Prum vind je alles om je kinderkamerkamer compleet in te richten. Van dekbedden, behang, kussens en lampen tot kinderbedden en kindermeubels die de kinderkamer in één keer omtoveren tot de gezelligste kamer in je huis! 
Saartje Prum stelt de collectie met veel zorg samen zodat je gegarandeerd een originele Saartje Prum kinderkamer krijgt. Bestellen kan eenvoudig online.

 

Kinderbedden

Leuke kinderbedden zijn de specialiteit van Saartje Prum. Ieder bed is origineel ontwerp van Saartje Prum. Van bedbanken tot huisjesbedden en van hoogslapers tot prinsessenbedden, laat je inspireren!  In onze winkel of online! Komt gerust kijken.

Kindermeubels

Kindermeubels van Saartje Prum zijn duurzaam en authentiek. Alle kasten en kisten en alle bureau's en speelhuisjes worden met de hand gemaakt, dus afwijkende maten zijn geen probleem. We bezorgen de meubels bij je thuis en zetten ze voor je in elkaar, in Nederland én in Belgie.

Kinderkamer behang

Saartje Prum behang is speciaal ontworpen bij het Saartje Prum beddengoed zodat je een mooi geheel kunt maken van je kinderkamer. Het behang is eenvoudig op te brengen door de muur in te smeren en vervolgens het behang er tegenaan te plakken. Ook verf in bijpassende kleuren vind je bij Saartje Prum.