0
0
Artikel 2 / 10

nieuw

Kinderbed Mees

Kinderbed Mees
< >
Kinderbed Mees

Kinderbed Mees


  • Gratis bezorging én montage vanaf €1000,- (NL & BE)
  • Maatwerk mogelijk
  • 3 jaar garantie
  • 2% korting bij iDEAL betaling vanaf €1000,-
€ 695,00

Lekker slapen en spelen: het kan allebei in halfhoogslaper Mees.

Dit luchtige ontwerp is gemaakt van steigerhout, afgewerkt in een dekkende antraciet/zwarte verflaag. Hierdoor zie je nog wel mooi de houtstructuur zodat het bed een stoere uitstraling heeft, en tegelijk is hij door de smalle planken verfijnd en mooi strak.

Kinderbed Mees is geschikt om bovenin te slapen. De vaste schuine trap aan de voorzijde geeft een comfortabele in- en uitstap mogelijkheid.
Het bed heeft aan het voeteneind een leuk vast opzetstuk, zodat je je lievelingsboekjes kunt neerleggen!

Matrasmaat: 90 x 200 cm (afwijkende maten ook mogelijk in overleg)

Afmetingen:
- 213 breed
- 103 diep (exclusief trap, inclusief trap 163 cm)
- 140 hoog

Kinderbed Mees wordt thuis bezorgd en gemonteerd, de kosten hiervan zijn ?85,-. Bij besteding boven de ?1000,- zijn de bezorg- en montagekosten gratis.

Halfhoogslaper Mees vind je in onze winkel in Zeist.

Collectie Saartje Prum

Onze missie is om de wereld een beetje mooier te maken. Dat doen we door mooie dingen te ontwerpen en deze van mooie materialen te maken. We gebruiken daarom uitsluitend nieuw steigerhout, uit bossen die op een duurzame manier worden beheerd. De meubels worden door vakmensen in Nederland gemaakt. Het hout heeft een speciale behandeling ondergaan wat het hout de warme uitstraling geeft. Steigerhout is ruwer dan gelakt hout of MDF en wordt gemonteerd met schroeven, die rechtstreeks in het hout worden geschroefd. Zoals elk houtproduct kan het gaan werken en komt soms harsvorming voor. Om het hout te beoordelen raden we aan om de meubels te komen bekijken in onze showroom.

Het inrichten van de kinderkamer moet een feestje zijn. Daarom doen wij het zware werk. Indien je ervoor kiest om het meubel te laten bezorgen, wordt dit door onze monteur naar de gewenste kamer gebracht en ter plekke in elkaar gezet. Kleine meubels zoals nachtkastjes en bureautjes worden gemonteerd geleverd.

  • Bezorging in NL en België is gratis vanaf €1000,-
  • Tot €1.000,- bedragen de bezorgkosten in NL €85,-, ongeacht het aantal meubels.
  • Bij bezorging worden de meubels tevens gemonteerd door onze monteurs.
  • De levertijd van de meubels bedraagt 2-4 weken.