0
0
Artikel 4 / 14

Kinderbed Droomhuis

Kinderbed Droomhuis
< >
Kinderbed Droomhuis

Kinderbed Droomhuis


Levertijd : 4 - 6 weken
  • Gratis bezorging én montage vanaf €1000,- (NL & BE)
  • Maatwerk mogelijk
  • 3 jaar garantie
  • 2% korting bij iDEAL betaling vanaf €1000,-
€ 1.195,00

Bijpassende producten

Neem je dromen eens mee de dag in! 

Stop met zoeken: Droomhuis gevonden! Dit prachtige bed is de droom van ieder kind met maar liefst 2 slaapplekken: 1 op de begane grond en 1 op de 1e verdieping. Via het trapje en het dakkapelletje klim je zo je in het bovenste bed (matrasmaat 90x200cm). De luikjes kunnen worden voorzien van een uitsnede naar keuze. Bij het bed worden 2 lattenbodems geleverd. Heb je ook matrassen nodig? Kijk dan eens naar onze pakketaanbieding. Daarmee ben je in een keer klaar.

LET OP: op de foto is het bed aan de binnenkant geschilderd (kleur Fiji), net als de kozijnen onder en de latjes vd luikjes. Het bed wordt ONGESCHILDERD geleverd.

Hoogte 227 cm
Breedte 214 cm
Diepte 113 cm
Materiaal Steigerhout
Kleur Zand

Onze missie is om de wereld een beetje mooier te maken. Dat doen we door mooie dingen te ontwerpen en deze van mooie materialen te maken. We gebruiken daarom uitsluitend nieuw steigerhout, uit bossen die op een duurzame manier worden beheerd. De meubels worden door vakmensen in Nederland gemaakt. Het hout heeft een speciale behandeling ondergaan wat het hout de warme uitstraling geeft. Steigerhout is ruwer dan gelakt hout of MDF en wordt gemonteerd met schroeven, die rechtstreeks in het hout worden geschroefd. Zoals elk houtproduct kan het gaan werken en komt soms harsvorming voor. Om het hout te beoordelen raden we aan om de meubels te komen bekijken in onze showroom.

Het inrichten van de kinderkamer moet een feestje zijn. Daarom doen wij het zware werk. Indien je ervoor kiest om het meubel te laten bezorgen, wordt dit door onze monteur naar de gewenste kamer gebracht en ter plekke in elkaar gezet. Kleine meubels zoals nachtkastjes en bureautjes worden gemonteerd geleverd.

  • Bezorging in NL en België is gratis vanaf €1000,-
  • Tot €1.000,- bedragen de bezorgkosten in NL €85,-, ongeacht het aantal meubels.
  • Bij bezorging worden de meubels tevens gemonteerd door onze monteurs.
  • De levertijd van de meubels bedraagt 2-4 weken.