0
0
Artikel 2 / 17

pakket

Pakket Regenboog & matrassen

Pakket Regenboog  & matrassen
< >
Pakket Regenboog  & matrassen

Pakket Regenboog & matrassen


Levertijd : 4 - 6 weken
  • Gratis bezorging én montage vanaf €1000,- (NL & BE)
  • Maatwerk mogelijk
  • 3 jaar garantie
  • 2% korting bij iDEAL betaling vanaf €1000,-
€ 1.345,00

Bijpassende producten

Een compleet pakket! Het prachtige kinderbed Regenboog inclusief twee kwaliteitsmatrassen Bonnell binnenvering tijk.

Het Regenboogbed is het nieuwste Saartje Prum huisjesbed. Een echt huisje met een schoorsteen en drie gezellige raampjes met mooie omlijsting. Helemaal van nu met de strakke  steigerhouten voorgevel en daar achter een stapelbed van wit steigerhout.

En weet je wat zo handig is? De gevel bestaat eigenlijk uit twee scharnierende deuren; je klapt ze zo open! Heel handig voor paps en mams als ze je bed willen opmaken.

Het bed wordt standaard geleverd met een rechte trap (vertikaal tegen de linker- of rechterzijde van het bed) zodat de trap niet veel ruimte inneemt in je kamer. De schuine trap op de foto is tegen een meerprijs leverbaar. Ook de bedlade is een optie die je kunt bijbestellen. Handig voor logeetjes of als opbergruimte!

Slaap lekker!

Hoogte 230 cm
Breedte 210 cm
Diepte 101 cm

Onze missie is om de wereld een beetje mooier te maken. Dat doen we door mooie dingen te ontwerpen en deze van mooie materialen te maken. We gebruiken daarom uitsluitend nieuw steigerhout, uit bossen die op een duurzame manier worden beheerd. De meubels worden door vakmensen in Nederland gemaakt. Het hout heeft een speciale behandeling ondergaan wat het hout de warme uitstraling geeft. Steigerhout is ruwer dan gelakt hout of MDF en wordt gemonteerd met schroeven, die rechtstreeks in het hout worden geschroefd. Zoals elk houtproduct kan het gaan werken en komt soms harsvorming voor. Om het hout te beoordelen raden we aan om de meubels te komen bekijken in onze showroom.

Het inrichten van de kinderkamer moet een feestje zijn. Daarom doen wij het zware werk. Indien je ervoor kiest om het meubel te laten bezorgen, wordt dit door onze monteur naar de gewenste kamer gebracht en ter plekke in elkaar gezet. Kleine meubels zoals nachtkastjes en bureautjes worden gemonteerd geleverd.

  • Bezorging in NL en België is gratis vanaf €1000,-
  • Tot €1.000,- bedragen de bezorgkosten in NL €85,-, ongeacht het aantal meubels.
  • Bij bezorging worden de meubels tevens gemonteerd door onze monteurs.
  • De levertijd van de meubels bedraagt 2-4 weken.