0
0

Altijd al aan de Amsterdamse gracht willen wonen?

ProductenGeplaatst op 17-1-2017 door Daniƫlle

Tadaaa ons nieuwste ontwerp!

En niet zomaar een ontwerp... vooral heel ongewoon! Dit bed is ontworpen voor iedereen van 2 tot 80 jaar. Een flexibel, multifunctioneel meegroei-bed!
Kinderbed Amsterdam
Dit Amsterdamse grachtenpandje is wel heel bijzonder; het is een huisjesbed met maar liefst 3 slaapplekken waarvan je de gevel in 2 delen eraf kunt halen (handig met opmaken!) zodat je een stapelbed met bedlade overhoudt.
Gevel in 2 delen
Het bed is gemaakt van 100% massief grenen hout, met de hand geschilderd. Het is, anders dan onze andere bedden, verfijnder en gladder afgewerkt.
De gevel haak je zo aan het bed
Wat een gemak! De gevel haak je zo aan het bed, ook erg ideaal om het bed gemakkelijker op te maken.
Geen schroevendraaier nodig!
In elkaar zetten gaat eenvoudig; er komt geen schroevendraaier aan te pas, alles haakt soepel in elkaar en is super stevig.
Trap met greep
Ons Amsterdamse Huis heeft 3 slaapplaatsen; 1 achter het raanpje, 1 achter de klokgevel en 1 in de bedlade. Via het trapje klim je zo in het bovenste bed (matrasmaat 90 x 200 cm). Het trapje kan zowel rechts als links (je hoeft hiervoor het bed alleen om te draaien).
Het bed is helemaal compleet
Ook de bedlade zit bij het bed inbegrepen, net als de bezorging en montage. Ook krijg je er twee setjes gedraaide poten bij, voor als je de bedden los wilt gebruiken. De losse bedden staan dan net wat hoger, op mooie poten.
Tijd voor een stapelbed
Is je kind toe aan de volgende stap? Dan is het tijd voor een stapelbed!
En tot slot : 2 losse bedden
Toch liever twee aparte bedden? Dat kan ook! Til het bovenste bed van het onderste bed af en je hebt 2 prachtige 1-persoons knoppenbedden.
Mag ik even binnen kijken?
Het Amsterdamse Huis is vanaf nu te zien in onze showroom in Driebergen. Wil je graag even langskomen om het bed van dichtbij te bewonderen maak dan een afspraak! 

 

 

 

* Verplicht

Geef een reactie

Categorie

Laatst geplaatst

Stylingadvies nodig?

Styling15/11/2019

Saartje winkel 1 jaar!

Saartje Prum23/10/2019