0
0

Saartjes winkel 1 jaar!

Saartje PrumGeplaatst op 23-10-2019 door Gerline

Alweer ruim een jaar geleden opende Saartje Prum weer een échte winkel, dit keer in Zeist. Want na een tijdje als webshop te hebben gedraaid, wilde de gezichten achter Saartje weer zó ontzettend graag het totaalplaatje aan de klant laten zien, en vooral laten voelen en ervaren! Lees het verhaal van eigenaressen Marline & Gerline.

Saartje Prum bestaat alweer ruim 16 jaar. Ooit begonnen in de kelder bij de oprichterszussen Judith & Mariëlle. Daarna in een winkelpand in Driebergen en later ook in Loods5 in Amersfoort. In 2016 werd de winkel in Driebergen gesloten en ging Saartje Prum als webshop verder. In 2017 stortten wij, Marline & Gerline ons in het Saartje Prum avontuur. Judith & Mariëlle bleven op de achtergrond betrokken. Al snel koesterden wij de wens om ooit, als de tijd daarvoor rijp was, weer een échte winkel te openen. 

En die ontwikkeling ging sneller als verwacht, want… het per-fec-te pandje kwam voorbij: een gezellige winkel met een authentieke uitstraling, notabene in onze woonplaats Zeist, mooier kon niet! De makelaar werd gebeld en al gauw stond onze handtekening onder het huurcontract. We keken elkaar aan het beseften: nu moeten we aan de bak! Onze lieve mannen, vrienden en familie hielpen ons met klussen: behangen, tegelen, timmeren, verven… 
 
Onze hoofden liepen over van ideeën. We maakten in de winkel 8 stijlkamers, gericht op meisjes en op jongens. We kochten mooie merken in en, samen met de bestaande en nieuwe collectie van ons eigen merk Saartje Prum, stylden alles tot in de puntjes… Een unieke en gezellige stijl die zeker niet standaard is. In de laatste twee weken voor de opening besloten we nog gauw dat de donkergroene voorgevel een andere kleur moest krijgen: frans blauw. En wat pakte dat mooi uit!! De avond voor de opening brandde het licht in de winkel nog tot laat om alles af te krijgen…
En toen, 27 september 2018 was het zover: de opening! Bescheiden als we zijn gaven we hier niet veel bombarie aan. Want dat past niet zo bij ons. Maar wat werden we overladen met lieve reacties en prachtige bloemen en cadeautjes. We waren er stil van en pinkten stiekem een traantje weg... 
 
We kozen er bewust voor om de winkel – die echt een aanvulling is op de webshop – alleen op donderdag, vrijdag en zaterdag te openen. Dit is voor ons, met onze jonge gezinnen, goed te doen. En daarnaast blijkt het voor onze klanten ook prima uit te pakken. 
Ruim een jaar verder, kijken we terug op een prachtig begin van Saartjes winkel. Wat zijn onze klanten toch altijd vrolijk als ze de winkel binnenkomen, vooral onze kleine klantjes. Als ze de schoentjes uit doen, mogen ze lekker in de bedden klimmen, dat zijn we gewend. Zo’n heerlijk huisjesbed nodigt natuurlijk ontzettend uit om even uit te proberen. Groot gelijk!
Natuurlijk wordt het Saartje Prum jubileum gevierd. In de herfstvakantie is er van 24 oktober t/m 1 november  20% korting op een selectie accessoires in de winkel (m.u.v. bedden en andere meubels). Daarnaast is de winkel in Zeist op 25 oktober tot 22.00 uur geopend (Moonlight shoppen). Op zaterdag 26 oktober is er een gezellig hapje en drankje in de winkel en een verrassing voor de kids. Zien we je dan?
 
Liefs,
Marline & Gerline
 
* Verplicht

Geef een reactie

Categorie

Laatst geplaatst

Stylingadvies nodig?

Styling15/11/2019

Saartje winkel 1 jaar!

Saartje Prum23/10/2019