0
0

Saartje op de VT Wonen Beurs

Saartje PrumGeplaatst op 6-10-2016 door Daniƫlle

Van het vroege begin tot een laat einde...

We hebben een drukke week achter de rug maar wat was het een feest!
Ontzettend veel lieve reacties en vooral mooie complimenten van heel veel Saartje fans... daar doen we het allemaal voor.
Hoe is de week eigenlijk verder verlopen?


Laten we beginnen bij het begin, 3 wekkers (je mag je niet verslapen!) en een korte nacht.
Maandagochtend staat het team van Saartje in alle vroegte bij de Rai in Amsterdam.
De Saartje Prum auto is helemaal volgeladen met dozen vol producten voor de beurs.


De vakmannen beginnen met het leggen van de vloer (underlayment) en de wanden worden geplaatst zodat de behanger ook aan de slag kan. Maar waar blijft de behanger? Als we hem om 10 uur bellen blijkt ie op een andere klus te zitten, in Eindhoven, help! Toch staat ie 2 uur later in de Rai, pfff.Al snel krijgt de stand vorm en we kunnen niet wachten om zelf ook te beginnen met klussen!
Zal het resultaat zo worden hoe we het bedacht hebben? De stand lijkt ineens veel groter dan we op papier hadden bedacht. Komt dat wel goed?


Het is een geoliede machine, dat gaat zo gemakkelijk met z'n allen!
Maar goede voorbereiding is het halve werk...

Omdat we vorig jaar zijn gestart met de ontwikkeling van de eigen Saartje Prum collectie, hebben we veel pronkstukken die we willen laten zien. Maar natuurlijk is de kast daarvoor te klein, dus we hebben echt moeten kiezen uit de allerleukste items.

Stickertje hier, kussentje daar. Waar is de hamer? 


Wat een gezelligheid met het team! Het is hard werken om alles in 1 dag af te krijgen maar we hebben een mooi doel voor ogen. Alleen blijkt de sticker met onze naam 40 cm breed te zijn ipv 40 cm hoog! Behalve het logo staat nu nergens de naam 'Saartje Prum'. Spoedbestelling bij de sticker-leverancier, die direct voor ons aan de slag gaat gelukkig!


Om onze stand heen verreizen ook de andere stands; keukens en badkamers worden neergezet, vloeren gelegd, het VTWonen huis opgebouwd en complete winkels worden uit de grond gestampt. Het lijkt wel of iedereen dit dagelijks doet, zo snel zie je overal resultaat.


Het resultaat zit 'm in de details, daar zijn we bij Saartje van overtuigd. Dus we zetten niet zomaar een bankje neer. nee, deze wordt helemaal beschilderd en gestickerd van onder tot boven. Net als de 2 boomhutten trouwens.


Joepie, we gaan deze week iemand blij maken met het Boomhutbed. Zou iedereen het zo een beetje kunnen lezen?

Met het hele team staan we de hele week op de beurs. We delen magazines uit, flyers met een te gekke winactie en stralen in onze roze Saartje jurken met papieren broches. Ja, daar hebben we veel opmerkingen over gekregen, zoals deze:

- Je hebt je nachtpon nog aan?!
- Weet je dat er een vogel op je hoofd zit?
- Ik sta volgende week ook op een beurs, mag ik je outfit lenen?
- Zo'n jurk zou ik wel aanwillen op de operatie-kamer. Maakt het daar een stuk vrolijker!

De beurs zit er weer op...Wat hebben we veel leuke klanten, interessante leveranciers en gewoon leuke voorbijgangers gesproken! Dat geeft het hele team weer een extra boost energie om onze missie verder vorm te geven; de wereld een beetje mooier maken!


Bekijk hieronder het filmpje voor een kijkje achter de schermen! 

* Verplicht

Geef een reactie

Categorie

Laatst geplaatst

Stylingadvies nodig?

Styling15/11/2019

Saartje winkel 1 jaar!

Saartje Prum23/10/2019