0
0

Saartje bij Loods 5 Amersfoort

Saartje PrumGeplaatst op 15-12-2016 door Mariƫlle

Saartje bij Loods 5 Amersfoort

Wij van Saartje Prum zijn altijd bezig met het bekokstoven van nieuwe plannetjes voor hoe we bijvoorbeeld ons merk nog beter kunnen uitdragen. We willen graag van de daken schreeuwen hoe leuk Saartje Prum is
(al zeggen we het zelf...).

Om onze zichtbaarheid te vergroten, besluiten we daarom in september van dit jaar de samenwerking aan te gaan met Loods 5. Onze klanten komen overal vandaan en Amersfoort ligt fijn centraal in Nederland. En Loods 5 is maar liefst 60 uur per week geopend! Daar kan onze showroom in Driebergen niet tegenop... Daarbij is Loods 5 een heerlijke woonwinkel bomvol inspiratie en sfeer waar de allerleukste merken bij elkaar te vinden zijn. Alleen kinderkamers ontbraken hier nog...

We hebben een mooie plek uitgezocht op de 1e etage in Amersfoort. Er komt heel wat kijken bij het inrichten van bijna 50 m2. Wat willen we eigenlijk laten zien? We willen vooral uitdragen dat Saartje Prum een label is waar je niet omheen kunt als je een meisjeskamer inricht. En we willen inspireren door anders te combineren. Pastel met zwart-wit bijvoorbeeld. En opvallende neon accenten.

Styliste Marijke maakt een schets met de indeling van de unit en het kleurgebruik op de wanden. Om de wanden te kunnen behangen, hebben we een gladde ondergrond nodig. Er worden daarom voorzetwanden geplaatst door (onze vaste) klusjesman Edwin. Dan komt op de betonnen vloer een verhoogde vloer van multiplex, deze combineert goed met onze houten meubels.

Halfhoogslaper Bries, het Droomhuis en het Vogelhuis, deze favorieten moeten er sowieso in. Kinderbed Lente en kast Zon verdienen ook een plekje bij Loods 5. En hoe handig zou het zijn voor onze fans dat je hier nu ook onze collecties muurverf en behang kunt bekijken en meenemen? Helemaal geinspireerd, thuis meteen aan de slag!


 

* Verplicht

Geef een reactie

Categorie

Laatst geplaatst

Stylingadvies nodig?

Styling15/11/2019

Saartje winkel 1 jaar!

Saartje Prum23/10/2019