Saartje Prum | Oliver furniture Seaside Lille+ basic - Saartje Prum
Oliver furniture Seaside Lille+ basic
€1.099,00
  • Levertijd meubels: circa 2-6 weken
  • Advies per mail of whatsapp
  • Gratis pakketverzending vanaf € 100,-

    Oliver furniture Seaside Lille+ basic

    Oliver Furniture Oliver furniture Seaside Lille+ basic

    €1.099,00

    Productomschrijving

    Seaside Lille+ basic is het ultieme eerste bed voor uw kind, ontworpen om de slaapbehoeften van uw kind te volgen van baby tot 9 jaar. Van klassiek wiegbed tot junior bed, Lille+ basic kan zonder extra kosten in vijf verschillende bedvarianten worden ingesteld - een bed met een lange levensduur.

    Seaside Lille+ basic dekt de eerste jaren van de behoefte van een ledikant met functies zoals een verhoogde en verlaagde bodem en verwijderbare spijlen. Het bed is ontworpen om met het kind mee te groeien, kan snel worden veranderd van ledikant naar junior bed - met of zonder bedhekje. Naarmate het kind groeit en zich ontwikkelt, kan het bed worden aangepast aan zowel de lengte als de behoefte. Door de aanschaf van een ombouwset kan het bed ook worden omgebouwd tot een lage hoogslaper, waar het kind onder het slaapgedeelte een comfortabele hangplek kan creëren om te spelen en vrienden te maken, of tot een laag stapelbed als er twee bedden nodig zijn.

    Seaside Lille+ is gemaakt van massief berkenhout. Net als alle andere artikelen van Oliver Furniture, is Seaside Lille+ gemaakt in Europa en ontworpen om te voldoen aan de strenge EU-normen voor veiligheid en gezondheid. Er wordt gebruik gemaakt van de best mogelijke materialen en eindproducten die uitsluitend met niet-giftige lak en verf zijn behandeld. Niet-zichtbare schroeven - een kenmerk van het Oliver-meubilair - benadrukken het design en de onberispelijke kwaliteit van onze producten.

    Alle Lille+ bedden kunnen afzonderlijk worden gekocht of door de aankoop van een ombouwset worden omgebouwd tot een ander bed uit de Lille+ serie.

    De Lille+ bedden zijn kleiner in zowel breedte als lengte dan de gewone Seaside Collection bedden en zijn ideaal in een kleine kinderkamer. Wij bieden ook Oeko-Tex gecertificeerde koudschuimmatrassen in vergelijkbare afmetingen.

    Bevat ledikant inclusief een ombouwset om een juniorbed te bouwen en een bedbeschermer (kan aan beide zijden worden gemonteerd).

    Afmeting ledikant: w74 x l 134 x h 92 cm
    Afmeting juniorbed: w74 x l 174 x h 63,5 cm

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »