Logo Saartje Prum Mobile
0
0
Artikel 10 / 13

Kast Zon

Kast Zon
< >
Kast Zon

Kast Zon


Levertijd : 4 - 6 weken
  • Gratis bezorging én montage vanaf €1000,- (NL & BE)
  • Maatwerk mogelijk
  • 3 jaar garantie
  • 2% korting bij iDEAL betaling vanaf €1000,-
€ 789,95

Handige verstopplek!

Dit is zo'n fijne ruime kast dat 'm gewoon kunt gebruiken als verstopplek! De kast heeft originele details met prachtige kuif. Wordt geleverd met legplanken en een hangroede. In de deuren zijn vogeltjes uitgezaagd. Dit kunnen, naar eigen wens, ook wiebertjes, sterretjes of hartjes worden.

We hebben de kast zoals ie op de foto staat, zelf geschilderd in onze verfleur Fiji. De kast wordt echter ongeschilderd geleverd.

Hoogte 188 cm
Breedte 120 cm
Diepte 50 cm

Onze missie is om de wereld een beetje mooier te maken. Dat doen we door mooie dingen te ontwerpen en deze van mooie materialen te maken. We gebruiken daarom uitsluitend nieuw steigerhout, uit bossen die op een duurzame manier worden beheerd. De meubels worden door vakmensen in Nederland gemaakt. Het hout heeft een speciale behandeling ondergaan wat het hout de warme uitstraling geeft. Steigerhout is ruwer dan gelakt hout of MDF en wordt gemonteerd met schroeven, die rechtstreeks in het hout worden geschroefd. Zoals elk houtproduct kan het gaan werken en komt soms harsvorming voor. Om het hout te beoordelen raden we aan om de meubels te komen bekijken in onze showroom.

Het inrichten van de kinderkamer moet een feestje zijn. Daarom doen wij het zware werk. Indien je ervoor kiest om het meubel te laten bezorgen, wordt dit door onze monteur naar de gewenste kamer gebracht en ter plekke in elkaar gezet. Kleine meubels zoals nachtkastjes en bureautjes worden gemonteerd geleverd.

  • Bezorging in NL en België is gratis vanaf €1000,-
  • Tot €1.000,- bedragen de bezorgkosten in NL €85,-, ongeacht het aantal meubels.
  • Bij bezorging worden de meubels tevens gemonteerd door onze monteurs.
  • De levertijd van de meubels bedraagt 2-4 weken.