Saartje Prum | Oliver furniture Wood Mini+ cot white/oak - Saartje Prum
Offerte op maat?
Graag maken we voor meubels een offerte op maat voor je. Je kunt hiervoor een mail sturen naar [email protected] of een whatsapp berichtje sturen naar 030-2027370. We denken graag met je mee!
€949,00
  • Levertijd meubels: circa 2-6 weken
  • Advies per mail of whatsapp
  • Gratis pakketverzending vanaf € 100,-

    Oliver furniture Wood Mini+ cot white/oak

    Oliver Furniture Oliver furniture Wood Mini+ cot white/oak

    €949,00

    Productomschrijving

    Het convertible Wood Mini+ bed van Oliver Furniture heeft een tijdloos design met ronde zachte vormen die het bed een uitnodigende en gezellige uitstraling geven. Het Mini+ bed kan gebruikt worden vanaf de geboorte tot de leeftijd van 3 jaar.

    Het bedje heeft verschillende praktische eigenschappen zoals een in hoogte verstelbare basis met 2 standen en 3 verwijderbare spijlen, die het voor het kind gemakkelijker maken om zelfstandig in en uit bed te stappen.

    Als uw kind het bed ontgroeid is, is het bed met een paar extra onderdelen ombouwen tot een juniorbed en de levensduur verlengen van 3 tot 9 jaar. De ombouwset is apart verkrijgbaar.
    Wil je meer weten over de ombouwmogelijkheden binnen de Mini+ serie? We denken graag met je mee!

    De Wood Mini+ bedden van Oliver Furniture zijn kleiner in zowel breedte als lengte dan bijvoorbeeld Wood Original bedden en zijn daarom ideaal voor kleinere kinderkamers waar ruimte moet zijn om te spelen.

    De Wood Mini+ serie is gemaakt van massief hout en wordt aangeboden in twee verschillende modellen: een met poten in mooi wit geolied eiken en een in helemaal wit met poten in berken.

    De niet-zichtbare schroeven geven het bed een strak en exclusief design en zijn een kenmerkend kenmerk van Oliver Furniture. De stijl is Scandinavisch met strakke lijnen, ronde vormen en eenvoudige details, zoals de leren riem aan het hoofdeinde.

    De serie is vervaardigd in Europa en voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en -voorschriften. De producten zijn geverfd met niet-giftige verf op waterbasis.

    Maximale gewichtsbelasting op bedbodems (statisch gewicht):
    Mini+ basic: 30 kg
    Mini+ junior bed, low loft bed en low bunkbed: 120 kg

    Afmetingen: b 74 × l 126 × h 87 cm

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »